Dé totale aanschrijf oplossing voor de apotheek

LabelScout

LabelScout is een software module die apothekers helpt met het maken van de beste keuzes bij het aanschrijven van geneesmiddelen.


Wat is LabelScout

LabelScout is dé totale aanschrijfmodule voor apotheken. LabelScout helpt met het maken van de beste keuze bij het aanschrijven van geneesmiddelen. Het systeem verkent continu de meest actuele data van de voorraad in jouw apotheek, je groothandel en andere aangesloten leveranciers. Op basis van beschikbaarheid, marge, zorgverzekering en indien gewenst je eigen aanvullende voorkeuren (parallel leverancier, bereidingsapotheek, fabrikant, etc.) adviseert LabelScout het meest geschikte product. Zo reduceer je het aantal suboptimale aanschrijvingen, ben je minder tijd kwijt aan het inkoopproces en behoud je de regie over de inkoop.
Minder in de handern, meer om het verhaal

LabelScout in jouw apotheek


1. De zeer gebruiksvriendelijke software van LabelScout werkt op abonnementsbasis en wordt door ons aangesloten op het AIS.

2. Wij maken een uitgebreide analyse van jouw assortiment en nemen indien gewenst je aanvullende voorkeuren mee. Zo wordt LabelScout volledig ingesteld op de apotheek.

3. LabelScout wordt voortdurend onderhouden en houdt rekening met de nieuwste ontwikkelingen op basis van onder andere het GVS, de WGP, jaarlijkse aanpassing van generieke labels en contracten binnen de apotheek.


De voordelen van LabelScout in jouw apotheek

LabelScout biedt meerdere tijd- en kostenefficiënte voordelen voor jouw apotheek. Zo kunnen apothekers die gebruikmaken van LabelScout zich weer volledig focussen op zorg en de patiënt.


Image

De 4 beloftes van FluenC LabelScout


Regie
Je bepaalt zelf welk geneesmiddel je uiteindelijk voorschrijft. De keuze is onafhankelijk van groothandel of leverancier en altijd transparant.

Realtime
LabelScout voorziet je van actuele data vanuit jouw eigen groothandel én de door jou aangesloten leveranciers middels een update die ieder uur plaats vindt.  

Rendement
Je rendement op inkoop stijgt door een breder portfolio aan te kunnen schrijven en minder suboptimale aanschrijvingen.

Rust
LabelScout adviseert op basis van  marge, beschikbaarheid, zorgverzekering en indien gewenst jouw aanvullende voorkeuren altijd het meest geschikte product. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan je inkoop en krijg je meer rust in je voorraadbeheer.


FluenC Total Filling

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!