Dé logistieke totaaloplossing voor de apotheek

Waarom FluenCFluenC-gesorteerde-bakken

Een toekomstbestendige apotheek

Het logistieke proces in de apotheek is al decennia op dezelfde manier georganiseerd. De afgelopen jaren zijn er een aantal varianten op dit thema ontstaan. Herhaalmedicatie kan op een centrale locatie worden verpakt (Central Filling) en er is de mogelijkheid dit proces in de eigen (of regio-)apotheek na te bootsen (Local Filling) door te investeren in een eigen sorteerkast of machine. Deze oplossingen blijken niet altijd goed aan te sluiten op de processen in de apotheek. Ondanks dat het in theorie werkdrukverlichting moet opleveren, valt dit in de praktijk tegen. FluenC heeft met Total Filling dé manier gevonden om het proces wel efficiënter te maken en de apotheek bestendig te maken voor de toekomst.

De 5 beloftes van FluenC

FluenC_voordelen

Receptlogistiek

FluenC levert efficiënte receptlogistiek tegen lage kosten als basis voor een toekomstbestendige en financieel gezonde bedrijfsvoering.

FluenC_voordelen

Regie

FluenC is groothandel onafhankelijk. Iedereen kan meedoen en bepaalt zelf waar 
geneesmiddelen worden ingekocht. Daarmee blijft de regie volledig in handen van de apotheek.

FluenC_voordelen

Regio

FluenC stimuleert regionale samenwerking met voorschrijvers en vakgenoten om zorg optimaal in te richten en het assortiment af te stemmen op de eigen behoefte.

FluenC_voordelen

Rust

FluenC integreert processen en levert een Total Filling concept, waardoor logistieke handelingen in de apotheek niet meer nodig zijn. Daardoor ontstaat rust en ruimte in de apotheek en meer tijd voor zorg.

FluenC_voordelen

Rendement

FluenC verlaagt de logistieke kosten, voorkomt verspilling van geneesmiddelen (en geld) en zorgt voor een beter rendement
door het juiste middel op het juiste moment uit te leveren.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op!